Användning av kakor

Vår webbplats använder så kallade kakor eller cookies som de heter på engelska. Kakor är små textfiler som lagras på besökarens dator för att webbsidan ska kunna presentera information på olika sätt för olika användare och enheter. En modern webbplats kräver att kakor är aktiverade för att fungera korrekt.

Vi använder kakor för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner och anpassningar på webbplatsen. Vi registrerar också generell besöksstatistik med hjälp av kakor, men ingen statistik kan spåras till dig som unik användare. Ingen personlig information, som e-post eller namn, sparas om besökaren.

Samtycker du till att kakor lagras på din dator?

Vi har valt att inte be användarna om samtycke utan förutsätter att besökare som inte samtycker till användning av kakor stänger av den funktionen i sin webb­läsare. Det kan du göra i inställningarna för webbläsaren. Vissa funktioner på webbplatsen kan tyvärr sluta att fungera om kakor stängs av.

Ett alternativ till att stänga av kakor kan vara att besöka webbplatsen i ett inkognitofönster. Webbplatsen fungerar då normalt men all historik och alla kakor raderas från din dator när du stänger fönstret.