Anmäl dig till vår digitala grundutbildning

Publicerad:

Vi på Höglandets överförmyndarerksamhet fortsätter med våra uppskattade digitala utbildningar för ställföreträdare. Under våren 2022 erbjuder vi vid flera tillfällen: "Grundutbildning - att vara god man och förvaltare".

Grundutbildning hålls vid flera tillfällen för att öka möjligheterna att alla som är intresserade ska hitta ett tillfälle som passar. Du väljer det tillfälle som passar dig bäst. I god tid före utbildningen får du som anmält dig e-post med instruktioner och en länk till utbildningen, som du kan använda för att ansluta via dator eller mobiltelefon. Utbildningarna hålls digitalt via verktyget Teams. Planerade utbildningstillfällen är:

torsdag 24/2 kl. 18-20
tisdag 29/3 kl. 16-18
onsdag 4/5 kl. 18-20

På sidan "Utbildning" hittar du mer information om utbildningen och hur du anmäler dig till kursen.